GROEPEN

Free Style

Tijdens een freestyle les van 60 minuten traint u zoveel mogelijk verschillende spiergroepen. U begint met een warming-up, waarna u een interval trainingsprogramma doorloopt op de verschillende muziek nummers. Zo zullen er snelle nummers afgewisseld worden met wat een wat langzamer nummer. die niet alleen goed werkt, maar ook leuk is om te doen. De exotische moves zijn eenvoudig te volgen.Deze les is voor iedereen op zijn eigen nivo goed te volgen.

Bootcamp

Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiƫntie van de training verhoogt.

Tae Bo

Tae Bo is een aerobictraining waarbij bewegings- en trainingsvormen uit de gevechtsport worden gebruikt. Er wordt aandacht geschonken aan techniek, houding en uitvoering van de oefeningen. Door bewegingen als verdedigen, stoten, trekken en pushen worden spieren, motoriek, snelheid en lenigheid van het bovenlichaam getraind.

Cardio

Cardiofitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgesteld wordt op de gemeten hartslag.

Junior Fitness

Heb je een zoon of dochter die graag naar de sportschool wil, maar nog geen 16 jaar is? Dan heeft lady sport ook een actief Juniorenprogramma, waarbij de kinderen onder begeleiding aan de slag gaan.
Wat kan er allemaal met ons Junior abonnement?

Kids dance

Ook voor de kinderen zijn er speciale lessen. Deze lessen worden aangepast aan de leefwereld van de kinderen en hun niveau, maar plezier en bewegen staan ook hier centraal! Niet meer hele middagen voor de televisie of achter een ander beeldscherm. Nee, lekker naar de sportschool en een uurtje intensief dansen helpt kinderen om gezond en fit te blijven.

Kids bootcamp

Wil je sporten maar wil je niet voetballen of andere sporten doen? Dan is kids bootcamp misschien wel iets voor jou! Samen maken we er leuke trainingen van, waar je veel zult leren en daarbij gezonder, fitter en sterker zult worden.

Body Pump

Met body pump les train je op ieder nummer een andere spiergroep. Met behulp van een halterstang bepaal je je eigen intensiteit door het juist gewicht te kiezen. Lekker muziek veel afwisseling in de oefening zorgen voor een leuke workout van 60 minuten

Heeft je kind een Ooievaarspas ? Dan zijn de aangeboden diensten gratis